- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Krisz0418
üzenetére
Megszokni csak úgy lehet ha használod, vagy megpróbálod használni a pillangóváltókat, máshogy nem fog menni. A féket természetesen gyári állapotban is 100%-osan lehet használni annyi különbséggel, hogy a benyomással arányosan felkeményedik, nehéz benyomni. Ezt a jelenséget különböző módszerekkel általában szándékosan szokták belemókolni olyan pedálokba amik ezt alapból nem tudják. A Logitech felfedezte, hogy van erre igény, ezért tette bele a legutolsó szériás kormányába, erre Te kiszedted
Hidd el ez is csak megszokás kérdése. Először nekem is fura volt pedig már az előző kormányom fékpedálját is felkeményítve használtam de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Mindenhez hozzá lehet szokni ha akarod, feltéve ha valóban akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mini-ITX
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LEGO klub
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hidd el ez is csak megszokás kérdése. Először nekem is fura volt pedig már az előző kormányom fékpedálját is felkeményítve használtam de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Mindenhez hozzá lehet szokni ha akarod, feltéve ha valóban akarod.