Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Krisz0418
üzenetére
Megszokni csak úgy lehet ha használod, vagy megpróbálod használni a pillangóváltókat, máshogy nem fog menni. A féket természetesen gyári állapotban is 100%-osan lehet használni annyi különbséggel, hogy a benyomással arányosan felkeményedik, nehéz benyomni. Ezt a jelenséget különböző módszerekkel általában szándékosan szokták belemókolni olyan pedálokba amik ezt alapból nem tudják. A Logitech felfedezte, hogy van erre igény, ezért tette bele a legutolsó szériás kormányába, erre Te kiszedted
Hidd el ez is csak megszokás kérdése. Először nekem is fura volt pedig már az előző kormányom fékpedálját is felkeményítve használtam de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Mindenhez hozzá lehet szokni ha akarod, feltéve ha valóban akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Honor Magic 8 Pro, fekete, Global 7100mAh
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hidd el ez is csak megszokás kérdése. Először nekem is fura volt pedig már az előző kormányom fékpedálját is felkeményítve használtam de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Mindenhez hozzá lehet szokni ha akarod, feltéve ha valóban akarod.