Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Krisz0418
üzenetére
Megszokni csak úgy lehet ha használod, vagy megpróbálod használni a pillangóváltókat, máshogy nem fog menni. A féket természetesen gyári állapotban is 100%-osan lehet használni annyi különbséggel, hogy a benyomással arányosan felkeményedik, nehéz benyomni. Ezt a jelenséget különböző módszerekkel általában szándékosan szokták belemókolni olyan pedálokba amik ezt alapból nem tudják. A Logitech felfedezte, hogy van erre igény, ezért tette bele a legutolsó szériás kormányába, erre Te kiszedted
Hidd el ez is csak megszokás kérdése. Először nekem is fura volt pedig már az előző kormányom fékpedálját is felkeményítve használtam de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Mindenhez hozzá lehet szokni ha akarod, feltéve ha valóban akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hidd el ez is csak megszokás kérdése. Először nekem is fura volt pedig már az előző kormányom fékpedálját is felkeményítve használtam de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Mindenhez hozzá lehet szokni ha akarod, feltéve ha valóban akarod.