- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ennek a videónak a hatására vettem ki a kívánságlistámról ezt a játékot. Ugyanis 2017-ben ez már nagyon de nagyon kevés és gyenge. 6-7 éves motorral (tudom, foltozgatják rendszeresen) immár nem lehet labdába rúgni. Bőven itt lenne az ideje egy generációs váltásnak, de a CM úgy tűnik, tízévente ad új alapokat a játékainak, vagy nem tudom, de ez simán barlangrajz kategória a többi, idei produkció mellett. (Egy több éves Assetto Corsa jobban néz ki, mint ez, azért az már nem semmi...)
Én ebben a videóban semmiféle újdonságot nem látok. Tükörsima aszfaltnak gondolt sötét textúrán lebeg végig az autó, életszerű mozgásnak még a nyoma sincs meg, ez ebben a formában simán lehetne egy NFS DLC is akár… A HUD még mindig rém gyenge, a hangok sem jók, szóval ez 60 euróért sima-laza lehúzás és tökéletesen versenyképtelen ebben a piaci szegmensben. Se hivatalos HUD, se semmilyen érdemi szimuláció, semmi hangulat, semmi érdemi ötlet.
Nagy kár, hogy egy ilyen inkompetens, végletekig csak a profitra vadászó (ancient Ego engine forever…) csapathoz kerültek a jogok annak idején.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest