- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Hány MB/GB a demo?
Ahhh, varom mar, hogy otthon legyek... Nagyon kivancsi vagyok.
-
giigz
veterán
Akkor a demo letöltéséhez steam-et kell felrakni?
Ma már nem játszom, de holnap hazaérek 2 óra fele, beülök a gép elé, és nyomni fogom neki
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #275 üzenetére
Na akkor nem szóltam...
Ez jó adag, csak nálam Hubi helyett whiskey szokott lenni, a rum helyett meg egy mojito, csak hogy felvágjak a csajoknál.
Sör meg közben mindig jön folyamatosan...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #270 üzenetére
Hány sört fogsz te inni, hogy másnapos leszel holnap?
-
giigz
veterán
Csak holnap jön a demo!?
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #233 üzenetére
En meg billentyűzettel tolom.
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #216 üzenetére
Elöször lehessen letölteni...
-
giigz
veterán
Akkor most még nincs demo?
-
giigz
veterán
Na pár óra, és ki lehet próbálni a játékot!
-
giigz
veterán
Holnap demo!!
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #148 üzenetére
~ 10 nap a demoig!!
Ejjj, b@szottul várom már.
-
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury #137 üzenetére
Most ez a kis leírás nagyon meghozta a kedvemet, ha nem csak mese, akkor igen ígéretes lesz.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #130 üzenetére
Fizika 0, és valamiért nekem a grafika is nagyon ocsmánynak tűnik ebből a videóból...
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #128 üzenetére
Nekem is most lesz alaplap, proci, ram, vinyó vásárlás, tehát kb. minden csere, egyelőre még a HD 4850 marad, de az sem sokáig már...
2 hét és F1!!
-
giigz
veterán
válasz
Steady74 #125 üzenetére
Nekem meg azok a Ferka hangok voltak a kedvenceim.
Engem az idegesített, hogy annyira erős a hangzás, és semmi köze a valódihoz. Tudom, hogy nem csinálhatnak megegyező hangokat, de akkor legalább valami hasonlóság lehetne, mert tényleg, a hangok nagyon gyengék, és hát azért a F1-ről beszélünk, ehhez a hang is hozzátartozik.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #123 üzenetére
Ajj csak játszanánk már.
2 hét és demo, mindjárt itt lesz.
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #116 üzenetére
Igaz...
Várom már nagyon a játékot, de nekem úgy tűnik, hogy sok újítás nem lesz, talán a hibákat kijavítják, meg ugye jön a steam, egy jó bajnokságot hátha sikerül összehozni majd.
-
giigz
veterán
Azt nem értem, hogy ha az rFactor meg tudja csinálni, akkor a F1 miért nem?
Ez már grafika, és fizika: rFactor 2 Beta - Spa - '68 F1 (Max Settings @ 1080p)
-
giigz
veterán
20 napon belül itt a demo.
-
giigz
veterán
Egyre jobban varom mar.
Csodara en sem szamitok, leglabbis amig ezzel a motorral fejlesztenek, addig biztos nem... De imadtam a 10-et, a 11-et is, viszont ha lehetne egy keresem, akkor a karriermodot ne 4x kelljen elölröl kezdenem, az ideny vegen meg elb@szta a mentest... Ja es a szerencsetlen gepi versenyzök hatha fejlödnek egy kicsit... Remelem megoldottak a 2011 rengeteg hibajat valamilyen szinten, mert eleg csunya lenne, ha nem...
-
giigz
veterán
válasz
Rolly Dy07 #71 üzenetére
Na azt a pályát ki nem állhatom...
-
giigz
veterán
Hát igen, egy jó gameplay kellene már.
Ez viszont nekem tetszik:
-
giigz
veterán
Gameplay videó mostanság jön? Addig:
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #57 üzenetére
Igazából tavaly is egész júliusban az az egy hír volt, hogy kaptunk egy gameplay videót
Vagy most az sincs? Nem tudom már pontosan, én idáig még csak pár képet láttam, de mintha rémlene valami videó, de tényleg nem tudom most...
-
giigz
veterán
Továbbra is csak annyit tudok mondani, várom már a játékot.
-
giigz
veterán
Na látom van a játéknak topic.
Várom már én is, grafika annyira nem érdekel, de hátha szebb lesz egy kicsit. A fizika gondolom ugyanarra a motorra épül, tehát realitás 0.
Majd meglátjuk...
A játékot megint meg fogom venni, és akkor majd hátha lesznek megint jó versenyek, mint a 2011-nél, csak hát az meg tele volt buggal, pedig jó kis bajnokság lett volna...
Tényleg, Motion_Blur nem tudod mi lett azzal a bajnoksággal? Én akkor voltam utoljára, amikor csomószor kidobott minket a LIVE, és fel lett függesztve a bajnokság, de utána újraindulásról volt szó, csak akkor meg a ph-s topicból "kizavartak" minket, mert mindent átraktak a gocompete oldalra... Én idáig figyeltem, pedig jó volt a ph-s arcokkal gurulni, de én nem tudtam azonosulni azzal az oldallal, nekem az volt a kényelmes, amikor itt beszéltük meg a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Call of Duty: Warzone
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest