Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Én nem is értem hogy hogyan merülhet föl bárkiben is hogy ez az F12010 egy szimulátor.....
Ez egy sima arcade játék ügyesen megfűszerezve nehezítésekkel. De egy kicsit is tapasztaltabb kormánytekergetőnek is rögtön feltűnik. Ettől független jó kis játék,de az vicc hogy ez szimulátor....
Az rfactor pedig szimulátor.Ezen pláne nincs mit vitatni.Azon lehet vitatkozni hogy szimulátorok között melyik a legjobb,de az rfactor egy nagyon jól eltalált cucc. Csak sokan elfelejtik,hogy ez csak egy "környezet" a végső játék legalább 50%ban függ a mod készítők precízségétől is. Akár arcade színvonalú modot is lehet rá találni.
Ezt a ki vezetett már F1 autót azt már pláne viccnek tartom. Én nem vezettem,de aktív sofőr vagyok,és azért van fogalmam hogy hogyan kéne működnie. A lényeg pedig hogy a köridők hasonlítsanak az igazihoz.(persze úgy reális ha picit elmaradunk tőle) és a kocsit "érezzük".
De nem is tépem a szám.szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest