Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Bundás tanácsát megfogadtam és nem Q-tec-et vettem, hanem egy Chieftec ct 400aa tápot.
A codegenem lecserélésével azonnal észre vettem egy dolgot. Amit a leendö és a mostani codegen tulajokkal megosztanék.
Amedig a codegenem volt a rendszeremben(uj korában is) bekapcsolásnál kisebb nagyobb idö kellet neki ahoz, hogy a 64 bites xp-m ikonjait az asztalra töltse. Sokáig azt gondoltam, hogy a 64 bites xp gyerek betegsége, de beraktam az uj tápot és töbszöri inditás után is stabilan pif-paf betölti. Gondolom ez csak is a táp hibája lehetett. Nem egy nagy rendszert kellett vinnie. Állitolag a 350 w-os codegenem is simán megbirkozot volna vele. Ami mint utolag kiderült nem igazán sikerült neki.
Configom:-Asus m2npv-vm
- AM2 athlon 64 3200+ (+5% huzással)
-80 as sata 2
-Galaxy 7300gt 256mb ddr3
-dvdRW,+zalman 8cm renszer hütö(alacsony fordulaton)
-2x512 samu 667mhz(dualban)
Szerintem ez nem tul nagy kivivás egy tápnak.
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Nekem codegen 350 es van a házban.Már a cserét megrendeltem(Q-tech 500)
Én azt hallottam, hogy kb 1 évig nincs a codegenekkel baj. Utána meg állitolag elfáradnak. Nekem semmi gondom vele. Igaz kb 5 honapja használom. A rendszer ami rajta van. AM2 athlon 64 3200+ asus alaplap 2x512 ddr2 667mhz samu. 80 as sata 2, asus dvd-rw ,Galaxi gf 7300 gt 256 ddr3.
Kérdésem mire figyeljek és vannak e intö jelek arra, hogy hamarosan behány a táp, vagy bajt fog okozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Battlefield 6
- Garmin topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

UU. Tényleg elirtam. Bocs.
A Q-tech-re meg azért ment a választásom, mert ha jol tudom a chiftek gyártya, meg van benne aktiv PFC.