- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_ #99 üzenetére
Összefoglalva:
Érdekes,bennem itt (valós helyen,vagyis az élezben) mindenki megbízik,számíthat rám..szb...
Csak a azon a fórumon nem voltam sikeres abban,hogy bizonyítgassam a dolgaimat...
És négy hét után mindössze 4 vagy 5 dolgot tudtam még oda csak bizonyítgatni...
És azért a ahjszámért,amit elkövettem azon 4-5 darabért nem érte meg még tovább idegeskednem,hogy szóljak ennek mag annak,hogy: ''Hé...miért nem jo a regem?'' Meg annyira nem is volt eszemben... Talán azértsem,mert vizsgázgattam azon időszakban,mittomén...
Reg: Figyusz...azért tudok írni...legalábbis vagy 80-100 próbálkozásból nem egy gépen azért csak nem rontom el a bejelenkezési adataimat....Szal ezen ne vitázzunk,mert felesleges...
It végre új ''életet'' kezdtem és ne ír foglalkozok olyannal,amit kézzel fogható módon nem fogok tudni bebizonyítani...
Éé nem gondolod,hogy ha hazugságban élnék,akkor a magánélteben és baráti körben már nem tudódott volna ki???? Főleg,hogy mindennap találkozok a barátaimmal........
HMMMM... Most van is egy vitánk: A mávnál az egyik dolgozó azzal tömi a Zoli barátom fejét,hogy az optikai kábelt csak úgy simán be szokták kötni sima ki luser lakásokba..Pl azért,hogy nem kábeltv-ről nézze a tv-t,hanem jobb minőségben optikai kábelről...
Szerninted télleg van ilyen normál előfízetősi (3000-8000ft) lehetőségben mondjuk vácon? Tehát te a normál 3000-8000ft előfizetésre kérhetsz optikai kábellel netet vagy tv-jelet???
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Programozás topic
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest