- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
megnéztem és nem is néz ki rosszul... bár szerintem nem Best buy! Én most (nemrég) vettem Aerocool Aeroengine Jrt 11ért..
Pro:
-szép (már akinek bejön ez az UFOs kinézet)
-sok venti (az elején van egy turbina szerü baszottnagy hütés, 12cmes, de az ugy szivja is a levegőt rendesen, méghozzá a winyóra, ami plusz ponty. az oldalán a plexibe meg bele van ágyazva egy 8cmes cucc. jahh nem kell ugye mondanom mind a kettő szép kék ledes... én még betettem hátuljába is egy 8ast az is szép kék leddel)
-állítható ventisebesség
-(még) nem tapasztaltam hogy porosodna
-nagyon jó ár
Kontra:
-az elején a turbinát védő cucc tök könnyen benyomódik.. leglaábbis elsőnek nem tünik ugy de már nekem picit benyomodott..
-a plexi koszolódik, de hát ilyenek a plexi oldalak
-néhol kicsit lehetne szebb a festés
naggyából ennyi.. jahh ehhez nem jár táp
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest