- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocoka
csendes tag
szevasz zsolti vagyok szombathelyről és itt az elender computer táp nélkül 10ezrért adja táppal (350) 15ezer csak tápra van gari egy év.érdeklődnék hogy mit takar az hogy 1 db 3,5'' (floppy?) +2db opcionális.ja és a vincsit hova lehet benne rögzíteni ha most a gép aljához van nekem jelenleg csavarozva.a vincsim 3,5''.van valami lemezke egy darab 5,25'' meghajtóban mejre rá lehet fogatni a vincsit?vagy ott is a gép aljára kell rögzíteni?
-
behappy
aktív tag
Nekem 9011-es szerverházam van, 350W Codegen táp az alapfelszereltsége, tökéletesen birja a rendszert! Hülyeség, hogy megbizhatatlanok a Codegen tápok.Nekem elég sokminden van rákötve és nincsen semmi bajom vele! Olyan boltba meg ne járjatok vásárolni, ahol csak azért mondanak nagy baromságokat, hogy lehúzzanak!
Ezt a házikót bátran ajánlom mindenkinek! Nekem nagyon bevált! Bye all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest