- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
válasz
Joey_the_man #12 üzenetére
A hangja miatt cseréltem ki.(Nekem már az új venti volt a lapon) Tudom, a régebbieken még szarabb volt, de ennek is zavaró a hangja. Az original hűtővel 1-2 fokkal alacsonyabb volt a hőmérséklet, de a légáramlás így is simán megszellőzteti a Northbridge bordát.
Szerintem Tutira nem a Northbridge hőmérsékelt a hibás. Nekem a korábbi cuccal (BD7II+ ugyanilyen Zalman NB hűtő) még 55 fok fölött is volt a NB hőmérséklete (aggódtam is rendesen), de életében nem fagyott emiatt. (Videokártya driver lesz a hibás nálad. 3.9-es Catalyst néha nálam is bemondta az unalmast pár játékban.)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest