- Autós kamerák
- Projektor topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
válasz
Joey_the_man
üzenetére
A hangja miatt cseréltem ki.(Nekem már az új venti volt a lapon) Tudom, a régebbieken még szarabb volt, de ennek is zavaró a hangja. Az original hűtővel 1-2 fokkal alacsonyabb volt a hőmérséklet, de a légáramlás így is simán megszellőzteti a Northbridge bordát.
Szerintem Tutira nem a Northbridge hőmérsékelt a hibás. Nekem a korábbi cuccal (BD7II+ ugyanilyen Zalman NB hűtő) még 55 fok fölött is volt a NB hőmérséklete (aggódtam is rendesen), de életében nem fagyott emiatt. (Videokártya driver lesz a hibás nálad. 3.9-es Catalyst néha nálam is bemondta az unalmast pár játékban.)
Aktív témák
- Gamdias M1 táp
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Corsair RM850e (Bontatlan)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő