Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Gejza_RuleZ
csendes tag
Szia, ráérsz ma este?
Hívj fel ha ezt elolvasod. Ma nekem jó lenne... Esetleg holnap délelőtt?
Megvan még az az EAGLE 6600? Nekem az is kéne(tudom, hogy egy haverodé, de ha már pont olvastam róla, akkor itt megkérdezem egyben)
Irj vagy hívj amilyen gyorsan tudsz, az is jó ha adsz egy számot mailben. -
Gejza_RuleZ
csendes tag
Felőlem kipróbálhatod, csak az az 1 bökkenő, hogy a 300W-os táp már nem igazán viszi a gépem... A 350W-os az meg benne van, szóval azt láthatod, hogy működik. A dolog úgy volt, hogy mikor gépet vettem alapból volt benne a 300W-os táp(a házzal adták), de azzal fagyott össze-vissza [persze ez már csak akkor derült ki, amikor már szinte az összes alkatrészt kivizsgáltattam...] szóval maradt a táp. Vettem ezt a 350W-osat azóta nincs gond. Az nekem is jó lenne ha áthoznád a cuccot, mert legalább nekem nem kell menni sehova
Nos mit szólsz?
Neked mikor lenne jó? -
Gejza_RuleZ
csendes tag
OK. Majd jelezz... Nekem végülis ráér.
-
Gejza_RuleZ
csendes tag
Hali!
A tápért adnék egy ugyanilyen CodeGen 350W-os tápot és egy CodeGen 300W-os tápot is. Mind2 működik, de nekem is az a bajom most a 350Wossal, hogy hangos.
Hmm???
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest