- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Hello!
Na ezt a témát is felhozom. Lenne egy kis gondom, amit egy istenért sem tudok megoldani. A helyzet a következő:
Van pár 3ivx-es mov file-om, amit le tudok játszani, de csak 1x. Ha utána próbálom megnyitni bármelyik ilyen file-omat, akkor az lesz a jutalmam, hogy elindul a lejátszás, de fekete képpel és 0 hanggal.
Próbáltam már az ace megacodec pack-kel is. A régi rendszeremen szó nélkül működött vele, de mióta reinstall volt (ugyanúgy xp, de egy régebbi változat van most fent minden elérhető frissítéssel.) azóta ezt produkálja a gép.
Azóta próbáltam már külön leszedni a 3ivx codec-et és a media player classic-ot, de ezekkel is hasonló eredményre jutottam. Arra viszont már rájöttem, hogy ha nem akarja másodszorra lejátszani a filmet, akkor 3ivx codec reinstall és működik.
Valaki szánjon meg és legyen szíves megmondani mit csináljak, hogy ne kelljen állandóan reinstall-t nyomogatnom, ha bele akarok nézni egy filmbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest