Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt mondtam ugye, hogy itt nagyon számít a dodge időzítés, és főleg mikor késlelteti a második csapást.
Na én az ilyen statokat soha nem néztem a kabátoknál. Mármint hogy mi ellen véd. Csak azt néztem hogy mire skálázódik meg hogy milyen a drain attack sebzése.
Itt még az se sokat véd ha benxomsz egy resist potiont szóval nem is vesződtem ezzel. Ki kell kerülni az ilyen támadást.Én sose fogom megérteni hogy miért nem raknak egy bonfifret a boss elé. Kinek miért jó az hogy futni kell a bossig? Főleg ahol még ellenfél sincs közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest