Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt mondtam ugye, hogy itt nagyon számít a dodge időzítés, és főleg mikor késlelteti a második csapást.
Na én az ilyen statokat soha nem néztem a kabátoknál. Mármint hogy mi ellen véd. Csak azt néztem hogy mire skálázódik meg hogy milyen a drain attack sebzése.
Itt még az se sokat véd ha benxomsz egy resist potiont szóval nem is vesződtem ezzel. Ki kell kerülni az ilyen támadást.Én sose fogom megérteni hogy miért nem raknak egy bonfifret a boss elé. Kinek miért jó az hogy futni kell a bossig? Főleg ahol még ellenfél sincs közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest