- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A felbuffolt verzióval egyelőre nem tudtam dűlőre jutni, egy dodgeot mindig elrontok mert fáziskéséssel kellene kétszer gurulni egymás után. Egyszer jutottam el eddig az első buffolás utáni állapotra. Akkor lehetett volna ütni mert kidőlt, de sajnos életet kellett töltögetnem helyette. Mondjuk az szemétség hogy pár ütéssel később megint buffolta magát. Kisérleteztem hogy védekezni kellene ellene. ment is a dolog, 1-2 csapását kell dodgeolni és egy jó kabátban+blood védelmes varázslattal keveset sebez. De a buffos verzióhoz már kevés.
Az a szerencse hogy közel van a boss mert egy hosszú boss-run kicsinálna idegileg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest