Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A felbuffolt verzióval egyelőre nem tudtam dűlőre jutni, egy dodgeot mindig elrontok mert fáziskéséssel kellene kétszer gurulni egymás után. Egyszer jutottam el eddig az első buffolás utáni állapotra. Akkor lehetett volna ütni mert kidőlt, de sajnos életet kellett töltögetnem helyette. Mondjuk az szemétség hogy pár ütéssel később megint buffolta magát. Kisérleteztem hogy védekezni kellene ellene. ment is a dolog, 1-2 csapását kell dodgeolni és egy jó kabátban+blood védelmes varázslattal keveset sebez. De a buffos verzióhoz már kevés.
Az a szerencse hogy közel van a boss mert egy hosszú boss-run kicsinálna idegileg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest