Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- 

NvidiaRTX őstag válasz  NvidiaRTX

üzenetére NvidiaRTX

üzenetéreAzóta rájöttem hogyan kell tovább menni, de a karakter bebugzódott a bázison nem tudtam tovább mozogni vele és utoljára a Howling Pit-es boss előtt volt mentés. 
 Szal hála a nyomorult mentési rendszernek (ami érdekes módon hirtelen nem volt automata pedig a game ki is írja hogy automentés van) több mint 1 órát kellett volna újra játszanom, hát kösz nem a játékot letöröltem.
 Kár is volt elkezdenem mindegyik szoulszlájk játék egy nagy bug kupac f.s semmirevaló időpazarló bukfenc szimulátor.
 1 napot elpazaroltam erre a játékra ezt az időt már soha nem fogom visszakapni.  
- 

NvidiaRTX őstag Egyszer próbálok meg végigvinni egy szoulszlájk játékot akkor sem tudom mert bebugolt a game vagy én nem tudom mi van vele...  (Xbox Series X) (Xbox Series X)Megcsináltam már minden létező dolgot minden pálya 100% és még sem tudom azt a ro..dt létrát lehúzni a szobornál mert nem jelenik meg az aktiváló a szobron... 

Azt írják külföldi fórumokon, hogy a Dried-up Trenches pályán le kell győzni a boss-t aztán visszamenni a bázisra aztán meg vissza ide a szoborhoz és már mehetsz is.
 Hát én legyőztem azt a boss-t amint látjátok és még mindig nem tudom aktiválni a létrát.    
 Nevetséges egyszerűen komolyan.... anno a Bloodborne-be akadtam el hasonlóan pár óra próbálkozás után delete lett a vége a játéknak.
- 

melega őstag Ja és a legtöbb terület 80-100%-ban kész volt minden álmot bejártam amit engedett, nem értem mért akkor a legszarabb befejezést kaptam. Amúgy mindenki akit meg lehett menteni porrá vált, nem értem mért? 
- 

melega őstag Végigvittem a játékot amitszeptemberben töltöttem le Code Vein, de a rossz befejezést kaptam meg. Valaki felvilágosítana hogy mi kell a jó befejezéshez? 
 Jó nehéz volt, de ötletes.Privatba is lehet, vagy spoilerbe. 
- 

melega őstag Srácok elakadtam a játékba, ott tartok hogy Frozen seabed bonfire, és nem tudom mit kéne csinálni hogy továbblépjek, néztem végigjátszásokat, de nem egyértelmű nekem. Leöltem a bosst és a fába kéne vért csepegtetni, de nem tudok.Ezt amúgy ncoreből töltöttem le, a bossfightok nehezek, de random segítséggel a többi része nem az.
- 

válasz  BOBAKILL

üzenetére BOBAKILL

üzenetéreKonkrétan ez a módja. Neked csak az érdeked hogy legyen bent player, de nem kell mennie veled. Itt használtam a wolfking kardot meg io-t partnernek és így én egyet vertem mindenkire meg io rálőtt és jól lehetett haladni. Gyakorlatilag a egy run idejének a felét az töltés teszi ki amíg visszamész basere és megint lemész. 
- 

válasz  BOBAKILL

üzenetére BOBAKILL

üzenetéreIsmerem. De a coop gyorsabb. 
 Legelső depc, ha van aki boostol azaz csatalakozik fixen akkor nincs 2perc a 3bossharc akkor se ha egyedül vagy és az fixen 3 coin.
 Én is próbáltam ott a Gilded előtti részen farmolni de meg ezzel a buff skillel se volt túl termékeny szóval inkább mentem depcbe.Szóval küzdj csak de majd látod hogy ennek ez a módja és nincs trükk, végig kell járni.   
- 

BOBAKILL őstag Mark of honor offline farmolásra találtam egy módszert ami beválhat. Ti próbáltátok már? 
 Hermes code-ból van egy Greed nevű passzív képesség ami növeli az item droppot elvileg.
 Még nem tartok ott ebben a végigjátszásomban ahol farmolni kellene (accumulator ruins) de ki akarom próbálni.
- 

BOBAKILL őstag válasz  Kvelstadt

üzenetére Kvelstadt

üzenetéreA dupla bosson túltettem magam. A gildeden is. De Mido onehit hülyeségén nem. Továbbá a Skull King folyamatos stagger csapásai és a terem túlvégébe elérő buffolt csapásai is szopatások voltak. A végén nem is bírtam idegileg sajnos, kellett az npc. Mondjuk úgy se volt könnyű annyira azért. Már megbántam azóta, de ez van.  
 A játék eleji Executionert mikor kitanultam akkor már sikerült és nem szopatott halálra. Az egy jó boss. A "jó ending" bossa a végén meg egy vicc. A CV Midirje akart lenni de nem úgy sikerült.
 Amúgy a szopatós bossokat kivéve az eddigi legjobb DS utánzat amiben azért van egyediség is bőven. Hiába tetszik a Surge 2 is például, valahogy ebben több a "lélek". A story különösen tetszett, ahogy összerakod emlékekből. A karakter mozgás lehetett volna ds3 szintű, így olyan ds2-esen szögletes kicsit.Az új Star Warst próbáltad már? Állítólag vannak benne DS elemek is és magasabb nehézségi szinten tényleg nehéz. Én tervezem hogy beruházok rá. 
- 

válasz  BOBAKILL

üzenetére BOBAKILL

üzenetéreAzokat először lássam és csak aztán fizetek. 
 Ha az lesz a nehezség mint a guilded vagy a dupla boss akkor kösz nem. Na nem azért mert jaj, hanem mert kihívás érdekel nem szopatás.
 Attól hogy megcsináltuk ezeket a bossokat még nem voltak se jók se kihívás hanemm csak olcsó szopatás.
- 

BOBAKILL őstag Jövőre jönnek a DLC-k: [link] 
- 

- 

Deck titán Köszi a tippeket srácok!   Hogy tudom kikapcsolni majd, hogy kövessen az npc? Idegesít.. Nem hagy békén..   ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
- 

Teljesen más a rendszer ami jót tesz neki. Újít meg működik is. 
 Itt nem statokra adsz hanem code-ot cserélsz és shhoz öltözöl fegyverkezel skillezel.
 Ráadásul így reset nélkül lehet több builded.
 Nekem egy közepes halberdes volt de a végen csináltam mellé egy heavyt is.Na a remnant az tényleg réteg. 
 Pedig azt hittem a lövöldözés miatt nagyobb tábora lesz.
 De az tuti hofy nálam az év keglepetése címet már elvitte.
- 

Adam_Shepard addikt Én is megpörgettem (platina), igaz nem beast modeban, mint ti. Kevés volt az időm és nem akartam 2 játékot egyszerre nyomni (death stranding meg ez.) Ha bármi kérdés van azt lehet nyugodtan, ja és a co-op troiphy a leghosszabb. de egy hosszú d.u. alatt le lehet farmolni. 
- 

BOBAKILL őstag Jó a CV nagyon. Én már a platina felé haladok PS-en. 
 Npc pajtás nélkül menj majd, úgy élvezetesebb. Mondjuk én 2 boss kivételével az összest soloban öltem meg. Kvelstadt lenyomta mindet soloban.
 Nem könnyű és nagyon büntet a játék. De sokféle buildet össze lehet hozni, összetett ez része. Nekem a történet is nagyon tetszett, a karakterek is jók.
 Csapassad. Majd írd meg hogy tetszik.
- 

Deck titán Mégis csatlakozni fogok majd, adtam 1 esélyt megint a demo-nak és most bejött.   
 Tuti lesz majd pár kérdésem. Szóval velem együtt vagyunk 3-an a topikba.. Pont mint a Darksiders 3 vagy a Remnant topikja esetén..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép EA FC 26 játékkal 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- Ninja Gaiden 4, PS5, hibátlan állapotban
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)