Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Egyszer próbálok meg végigvinni egy szoulszlájk játékot akkor sem tudom mert bebugolt a game vagy én nem tudom mi van vele...
(Xbox Series X)Megcsináltam már minden létező dolgot minden pálya 100% és még sem tudom azt a ro..dt létrát lehúzni a szobornál mert nem jelenik meg az aktiváló a szobron...
Azt írják külföldi fórumokon, hogy a Dried-up Trenches pályán le kell győzni a boss-t aztán visszamenni a bázisra aztán meg vissza ide a szoborhoz és már mehetsz is.
Hát én legyőztem azt a boss-t amint látjátok és még mindig nem tudom aktiválni a létrát.
Nevetséges egyszerűen komolyan.... anno a Bloodborne-be akadtam el hasonlóan pár óra próbálkozás után delete lett a vége a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- World of Warships
- Milyen program, ami...?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Gyári Sony PS5 Black Cover PS5 Slimhez/Pro-hoz!
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Xbox Series X)