Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.::cHeKkk::.
tag
válasz
CounterBoci #30 üzenetére
Figyi 16 éves vok ... Nem nekem kéne csak apám nézegetete és megtetszett neki. És kiváncsi voltam mennyiért lehet ilyet csinálni vagy venni... Mivel igen húzós ára van ezért negatív mivel a befektetett összeg nem térülnem meg egyhamar. Attol hogy kérdezek valamit nem kell egyből lehordani az embert... Nem tudod milyenek vannak és ezért voltam oly bizonytalan ... na ennyi
-
tag
Hát vágó
ha van ilyen amivel fémből lehet kivágni (vagy más anyagból ) mintát
-
tag
feladok egy hirdetést '' ki adna nekem 30 milát ''
-
tag
De az szerintem ilyen böszöm nagy Munkagép ami azért sokkal profibb nézegettem ilyeneket és találtam amcsi oldalon páral amelyek 25-30 kg-osak. És max 1m2 területűek nekem csak vmi ilyen kéne. GOndolom főként a vezérlőegység dobhatja meg az árát... ha nem javítsatok ki.
-
tag
CNC vezérlésű munkagépet keresek! Hol lehet ilyet beszerezni? Nekem elég egy un hobby cnc is. Kb milyen árban vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 ( AM4-re )
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Cooler Master MWE 750 Gold V2 750W 80 PLUS Gold
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest