- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
schenker88
senior tag
megha azok a depos es kiskerarak nem is mindig valodiak, akkor is max par k val tobbert mindenkepp kapsz ilyent, szal max 40 ujonnan
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
ez az első link tetszik!
-
Boxer001
veterán
cumika neked má bocsi, de itt sztem ilyen árral ne próbálkozz
szintén építő jellegként írtam ide...de vedd aminek akarod -
Alvin_ti4200
félisten
Akkor csesztél rá, amikor megvetted barátom. Bővebben: link és Bővebben: link
-
Ha nem írna ide be senki semmit, és már árulnád 2 hónapja, hidd el, rohadt idegesítő lenne! Így legalább tudod, hogy nem fogja senki megvenni tőled, amikor a Depo-n is kint van 38k körül újonnan (Stop Computer), vagy pedig az Alienben ugyanennyiért. Inkább tartsd meg, vagy rakd ki Apronetre, de itt tuti nem fogod eladni az általad megálmodott áron...
-
Ra3
őstag
szerintem az ''öregek'' csak segiteni akarnak, aki régebbóta bizniszel itt az tudja jól hogy az új cuccok ára is a nettó alá szokott menni, ha az eladó tényleg meg akar tőle szabadulni... talán az apróneten próbálkozz ha annyiért akarod eladni amennyiért vetted, itt egyszerűen nyomott áron mennek a cuccok és ez ellen nincs mit tenni...
-
sure
csendes tag
Az Alienben én pénteken 38500 bruttóért vettem ilyet...2 év gari
-
Forest
tag
Egy kép róla:
-
Forest
tag
Club3D GeForce 6600 GT 128MB DDR3 kártyát szeretném eladni 46000 Ft-ért. A videókártya teljesen használatlan, 24 hónap Bluefish garancia van rá. Teljes verziójú program hozzá: Colin Mcrea Rally 2005 DVD-n, Power Director 3DE, meg valami Power lejátszó 5 v. 6 -os verzió.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motoros topic
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest