Hirdetés
Aktív témák
- 

schenker88
senior tag

megha azok a depos es kiskerarak nem is mindig valodiak, akkor is max par k val tobbert mindenkepp kapsz ilyent, szal max 40 ujonnan
[Szerkesztve] - 

anulu
félisten
válasz

Alvin_ti4200

üzenetére
						ez az első link tetszik!

- 

Boxer001
veterán
cumika neked má bocsi, de itt sztem ilyen árral ne próbálkozz
szintén építő jellegként írtam ide...de vedd aminek akarod - 

Alvin_ti4200
félisten
Akkor csesztél rá, amikor megvetted barátom. Bővebben: link és Bővebben: link
 - 

Yutani
nagyúr
Ha nem írna ide be senki semmit, és már árulnád 2 hónapja, hidd el, rohadt idegesítő lenne! Így legalább tudod, hogy nem fogja senki megvenni tőled, amikor a Depo-n is kint van 38k körül újonnan (Stop Computer), vagy pedig az Alienben ugyanennyiért. Inkább tartsd meg, vagy rakd ki Apronetre, de itt tuti nem fogod eladni az általad megálmodott áron...
 - 

Ra3
őstag
szerintem az ''öregek'' csak segiteni akarnak, aki régebbóta bizniszel itt az tudja jól hogy az új cuccok ára is a nettó alá szokott menni, ha az eladó tényleg meg akar tőle szabadulni... talán az apróneten próbálkozz ha annyiért akarod eladni amennyiért vetted, itt egyszerűen nyomott áron mennek a cuccok és ez ellen nincs mit tenni...
 - 

sure
csendes tag
Az Alienben én pénteken 38500 bruttóért vettem ilyet...2 év gari
 - 

Forest
tag
Egy kép róla:
![[kép] [kép]](http://www.geizhals.at/img/pix/128770.jpg)
 - 

Forest
tag
Club3D GeForce 6600 GT 128MB DDR3 kártyát szeretném eladni 46000 Ft-ért. A videókártya teljesen használatlan, 24 hónap Bluefish garancia van rá. Teljes verziójú program hozzá: Colin Mcrea Rally 2005 DVD-n, Power Director 3DE, meg valami Power lejátszó 5 v. 6 -os verzió.

Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...kedvesem