Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
ClayMore
üzenetére
No, belekukkantottam mostanság én is a civbe újra, így kicsit spamelek ide is. A támadásaid megitélése az adott civilizációval való kapcsolatától múlik a többi civnek. Meg esetleg az lehet negatív ha felrúgtad a megállapodásokat, vagy túl sokat háborúzol. Ha olyanok ellen harcolsz akit a többi civ megvet (vagy aki ellen sziontén háborút vív), akkor nem nagyon jösz ki rosszul. Az elfoglalt várost én először mindenképpen bábálammá alakítom. Ha visszatér a rend és megindul a termelés, akkor lehet annektálni, de nem tudom érdemes-e. Több város, több boldogtalanás, meg a policyk is nehezebben jönnek össze...
Feltámaszthatod az adott civet, vagy éppen egy-egy városállamot, ha elfoglalsz egy várost ami az övé volt. civnél annyira nem jó ötlet szerintem. Városállamnál viszont nagyon erős pluszt kapsz a kapcsolatotokra. Nem iránytod a várost, viszont a nyersanyagait megkapod + a városállam bónuszát is és még a városszámod se növekszik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest