Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Ryzen 5800x
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TV antenna és jelerősítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz seadrone #14532 üzenetére
Helló!
Melyik könyvet? Ha az OCG, akkor nem ajánlom, hogy utána elmenj vizsgázni, mert garantált a bukás. A neten csomóan panaszkodnak arra, hogy kb. lehúzás. Az ajánlott irodalom wifiben a CWTS és/vagy CWNA. Na az már elég részletes. Utána már elég lesz az OCG a Cisco sz@rjainak a bemagolásához.
Nuggetsekről nem tudok nyilatkozni...[ Szerkesztve ]
-
vadger
tag
válasz seadrone #14382 üzenetére
Legjobb aki mindenhez ért
De viccet félretéve, én is a DC-Secu vonalat látom nagyon erősnek mostanában.
Alapvetően én megelégednék egy CCNP RS-sel és mellette mondjuk 1-2 CCNA-val, és emellé rámennék a cloud vonalra. Én most pl Azure-ral ismerkedem a munkahelyen, de ugyanígy jó lehet ismerni az AWS-t is. Nagyon sok cég megy a felhőbe rövid/közép távon (még ha nem is feltétlenül Magyarországon...), és szerintem nagy lesz a kereslet erre a tudásra később.CCNA RS, Security és egyéb hálózati témák oktatása: https://ccnaoktatasmagyarul.hu
-
sunyijanika
tag
válasz seadrone #14378 üzenetére
Szia!
Én a Learning Guide-ot tudnám javasolni, ahol jól össze vannak szedve a dolgok, de nyilván összeségében az is kevés. Kiindulásnak viszont jó.
Milyen anyagot keressel pontosan? ..mert ez az a vizsga ahol mindent tudni kell technológia és desgin szinten és ugye nem csak egy témakörben.
Én egy 1 éve voltam, tavaly ilyenkor és ahogy észrevettem, most a főbb topikok a R&S, VPNs, Sec és ezek design megoldásai, egy minimál ACI és hát a DC környezet. Voice, QoS, Multicast nem volt hangsúlyos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest