-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Ahogy Cyber_Bird is irta, probald elmagyarazni magadnak. Eloszor csak egy technologiat laborozz, azt ertsd meg, utana pedig tobbet egyutt, hogy lasd a "nagy kepet" is. Egyebkent en minel jobban ertek valamit, annal jobban nem ertem
. Mert akkor mikor mar erted, olyan dolgokon is gondolkodsz, amin addig nem. De meg kell huzni a hatart, mennyire akarod erteni, akarod -e fejbol tudni a header-eket pl. (persze vannak, amiket kell tudni fejbol, de azert nem mindent).
-
Cyber_Bird
senior tag
Szemely szerint a laborozast preferalom, ha valami nem vilagos.
Ha valamit ugy erzek, hogy ertem, akkor elkepzelem hogy odajon egy junior kollega es neki probalom elmagyarazni, hogy hogy is mukodik. Megprobalok hulye alap dolgokra rakerdezni magamnal, es ha valamit nem tudok egyszeruen megvalaszolni, vagy az a valaszom, hogy igazabol ez igy van es kesz, akkor utanaolvasok mashonnan, wireshark dumpolok laborozas kozben, videot nezek, vagy kerdezek itt.
Szerintem igy marad meg igazan.
Egy baj van ezzel, hogy piszok sok idot emeszt fel en meg szeretnek haladni, es emiatt neha kiegek a tanulastol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest