- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomalainen
tag
Megálljunk egy pillanatra. Miért ne lehetne ez az őszinte véleményem egy cégről? Csak azért mert az a trend, hogy egy munkahelyet szidni kell, nekem is be kellene állnom a sorba?
Én személy szerint az IBMnek nagyon sokat köszönhetek, egy nyugodt munkakörnyezetet teremt az alkalmazottai számára, ahol szerintem remek dolog dolgozni. Nincs nagy stressz, lehetetlen elvárások, váratlan, kiszámítatlan munkák, ellenben tiszteletben tartják a szabadságot, elmondhatod a véleményedet és korrektül fizetnek. Vannak dolgok, amikkel nem értek egyet, de ahhoz képest, amit ad, csak mondvacsinált hiányosságokat tudnék felhozni.
Szeretném hangsúlyozni, hogy ez az én véleményem és el tudom fogadni, ha valaki másképpen vélekedik, de én azt veszem észre, hogy egy munkahely az a szemetesláda, ahova az ember a frusztrációit kivetíti."De szerintem kezdésre, tapasztalatot gyűjteni, multit megismerni teljesen jó..."
Ez a kijelentés azért szorulna némi magyarázatra. Tehát ezek szerint az IBM olyan hely, ahol kezdő szinten meg lehet ismerni a multikörnyezetet? Ebből az következik, hogy van olyan cég, ami "multibb", vagy több tapasztalatszerzésre ad lehetőséget? Ha így van, mégis milyen területeken, vagy milyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- GTA V
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest