-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomalainen
tag
Megálljunk egy pillanatra. Miért ne lehetne ez az őszinte véleményem egy cégről? Csak azért mert az a trend, hogy egy munkahelyet szidni kell, nekem is be kellene állnom a sorba?
Én személy szerint az IBMnek nagyon sokat köszönhetek, egy nyugodt munkakörnyezetet teremt az alkalmazottai számára, ahol szerintem remek dolog dolgozni. Nincs nagy stressz, lehetetlen elvárások, váratlan, kiszámítatlan munkák, ellenben tiszteletben tartják a szabadságot, elmondhatod a véleményedet és korrektül fizetnek. Vannak dolgok, amikkel nem értek egyet, de ahhoz képest, amit ad, csak mondvacsinált hiányosságokat tudnék felhozni.
Szeretném hangsúlyozni, hogy ez az én véleményem és el tudom fogadni, ha valaki másképpen vélekedik, de én azt veszem észre, hogy egy munkahely az a szemetesláda, ahova az ember a frusztrációit kivetíti."De szerintem kezdésre, tapasztalatot gyűjteni, multit megismerni teljesen jó..."
Ez a kijelentés azért szorulna némi magyarázatra. Tehát ezek szerint az IBM olyan hely, ahol kezdő szinten meg lehet ismerni a multikörnyezetet? Ebből az következik, hogy van olyan cég, ami "multibb", vagy több tapasztalatszerzésre ad lehetőséget? Ha így van, mégis milyen területeken, vagy milyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest