Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• suomalainen

tag

válasz @tco@ #15508 üzenetére

Megálljunk egy pillanatra. Miért ne lehetne ez az őszinte véleményem egy cégről? Csak azért mert az a trend, hogy egy munkahelyet szidni kell, nekem is be kellene állnom a sorba?
    Én személy szerint az IBMnek nagyon sokat köszönhetek, egy nyugodt munkakörnyezetet teremt az alkalmazottai számára, ahol szerintem remek dolog dolgozni. Nincs nagy stressz, lehetetlen elvárások, váratlan, kiszámítatlan munkák, ellenben tiszteletben tartják a szabadságot, elmondhatod a véleményedet és korrektül fizetnek. Vannak dolgok, amikkel nem értek egyet, de ahhoz képest, amit ad, csak mondvacsinált hiányosságokat tudnék felhozni.
    Szeretném hangsúlyozni, hogy ez az én véleményem és el tudom fogadni, ha valaki másképpen vélekedik, de én azt veszem észre, hogy egy munkahely az a szemetesláda, ahova az ember a frusztrációit kivetíti.

"De szerintem kezdésre, tapasztalatot gyűjteni, multit megismerni teljesen jó..."
    Ez a kijelentés azért szorulna némi magyarázatra. Tehát ezek szerint az IBM olyan hely, ahol kezdő szinten meg lehet ismerni a multikörnyezetet? Ebből az következik, hogy van olyan cég, ami "multibb", vagy több tapasztalatszerzésre ad lehetőséget? Ha így van, mégis milyen területeken, vagy milyen módon?

Új hozzászólás Aktív témák