Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Jól van, nem kell komolyan venni. Gondoltam, hogy cisco-s dolog érdekel(mivel ez a topik neve is). Én csak próbáltam felkavarni az állóvizet, más vette a poént/célzást, te nem. Ha szószerint lefordítod, inkább ahhoz van köze amit belinkeltem és nem a vlanokhoz.
MÁS: Ilyen router-on-stick-es dologról még nem hallottam, igaz csak alap szintig tanultam cisco-t(nincs vizsgám belőle, az összefoglaló tanulmányozásán kívül még mindig nem világos hol(csak BP vagy online?)/mikor(negyedévente?) lehet vizsgázni mondjuk). Jelenleg más szakirány miatt szünetel a cisco, de érdekelnek az ilyen dolgok hobbi szinten, ezért is nézegetek be a topikba néha és ha nem sikerülne azzal elhelyezkedni, akkor belekezdenék komolyabban is ebbe. Az lejött olvasgatva, hogy a tanfolyamok online önszorgalom alapúak(videók, prezentációk, net). Egy CCNA-ra mennyi idő felkészülni kompletten, ha előlről kezdi az ember?
-
Cyber_Bird
senior tag
En javaslom neked, hogy olvass meg utana ezeknek a dolgoknak.
Latszik, hogy jelenleg meg nem igazan vagy tisztaban a halozati alapokkal, megis vizonylag komplex megoldast szeretnel.
Nem vagy kivancsi alternativ megoldasokra, amik jobbak arra a celra amit szeretnel, hanem a fejedbe vettel valami elgondolast, es ahhoz ragaszkodsz, es arra varsz el megoldast masoktol.
Volt par ilyen kollegam, feladtam reszukre a tanacsadast.Olvass el egy ccna Official certification guide-ot(ket konyv), aztan ha azzal tisztaban vagy mar, es erted, hogy mi hogy mukodik, akkor terj vissza erre a dologra.
U.i.: Ha felreismertelek, akkor bocsanat, de a kommentekbol eddig ez jott le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok