- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsolti1980
csendes tag
válasz
FecoGee #10265 üzenetére
Pár előadáson egy teremben voltunk
És nem a keynote-ra gondolok
Az idei elég nagyra sikerült. Tavaly Milánóban kisebb volt és nagyobb hangsúly volt a partnereken. Már tavaly is a SDN/NFV folyt még a csapból is, de szinte semmi előrelépés. Bár akkor még nem lehetett ilyen slide-okat látni, hogy CCIE legyek-e vagy programozó? Ebben érzésem szerint most picit túltolták...
Szerencsém volt mert éppen átcsúsztam a DC vizsgán viszont a társaságunkban több mérnök is nekifutott valamelyik tracknek és érdekes visszhangok jöttek vissza.Pár éve hallottam azt az infot, hogy a különböző Networkers és Live vizsgákon tesztelik le az új kérdés sorokat régiók szerint , hisz ingyen van elv alapján. Majd ezeket nem sokkal később tapasztalatok alapján élesben is bevetnek a Person Vue-nál.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
FecoGee #10265 üzenetére
Jó volt olvasni. Jövőre bejelentkezek én is egy ilyenre
Más: múltkor meséltem, hogy nincs minden rendben az itthoni wifi-vel. A napokban megint elkezdett cseszekedni a net. Wifin keresztül csatlakozom egy tp-link routerből csinált AP-re, az meg megy a 871-be. Érdekes, hogy windowsról mindig jelentkezett a probléma mindjárt indítás után: kiesnek csomagok random mód, 200-1800-as pingek már a routerig! Van linixom is, azon meg az ég adta világon semmilyen ping nem esik ki, a pingek 2-4 ms-ek átlagban. A routeren és az AP-n interfész-hibák nincsenek, a szémszéd wifi-s routerekkel nem lapolódnak át a csatornák.
Korábban úgy gondoltam, hogy beállítom az AP 8dBi-s antennái miatt az adóteljesítmény 8dBm-re, na ez volt a hiba (vagy csak valaki más kikapcsolta a zavaróját). Most visszavettem 0 dBm-re és most a windows is 2ms-es pingeket produkál az átjáróig. Néha beesik egy ~120-as ping, de az átlag most nem 3-400 körül van
Többek között az ilyen bénázások miatt is kéne egy ccna wireless
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asustor NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest