- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_sanyee
senior tag
Koszi mindenki!
Meg lehet
Jeremy Cioara CCENT Exam Prep konyvet es a CBT Nuggets videokat nezegettem, és Packet tracerrel valamint GNS3-vel gyakorolgattam. De igazábol annyira nem uj nekem eza tema, mert 2007-ben befejeztem a Cisco halozati akademia 1-4-et, de akkor nem csainaltam meg a vue ccna vizsgat sajna, ugyhogy most eljott az ideje potolniIgy kb 2 hetig keszultem.
Februarban pedig szeretnem megicsinalni az ICND2-t, olyan 2-3 het mulva, addig remelem fel tudok keszulni arra is, aztan johet a CCNP Route, kozben pedig remelem munkat is talalok.. -
f_sanyee
senior tag
Sikerult az icnd1 vizsgam. Eleg fura kerdesek voltak, elso 10 utan azt hittem nem fog osszejonni, de vegul 962 pontot ertem el (804 a hatar).
-
f_sanyee
senior tag
A vizsgan nincs labor, esetleg szimulalt kerdesek.
Hogy jobb e egybol ccna? en inkabb kulon csinalom es 2x vizsgazok. megpedig azert mert ha nem sikerulne a vizsga akkor ccna-nal megegyszer $295, ha pedig valamelyik icnd nem sikerul, akkor csak azt kell ismetelni ami "csak" $150. szoval igy picit lehet dragabban jovok ki, mivel uzatni is ketszer kell, de ha megis becsuszik valami, akkor kevesebbt bukok -
-
f_sanyee
senior tag
Konyveket!
Odom Wendell - CCNA 640-802 Official Cert Library - ez reszletesebb viszont eleg szaraz.
Todd Lammle - CCNA: Cisco Certified Network Associate Study Guide
vagy Jeremy Cioara - CCNA Exam PrepCBTnuggets viedok nagyon jok, de nem eleg reszletes, szoval a vizsgahoz keves.
-
f_sanyee
senior tag
hi,
valaki vizsgazott mar debrecenben? hogy megy ez?
keddre van idopontom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debian GNU/Linux
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest