Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
Köszi, rendben ment is.
Azonban a probléma, amit próbáltam megoldani továbbra is fennáll, a következő lenne:
Wifin használjuk ketten az eszközt (EPC3925), és jellemzően olyanokat csinál, hogy félpercekre teljesen lehal a wifi kapcsolat, majd magától megjavul. Ilyenkor csak tölti tölti oldalakat, játékok ledobnak (ilyenkor szokott igazán feltűnni). Teljes gyári beállításokban van, channel SSID-t állítottam csak rajta (de default automatikusan is próbáltam, ugyanez). Első oldalon volt erre vonatkozó kérdés, de az sajna nem oldotta meg a problémát.Másik érdekes dolog, hogyha öcsém youtubeozok a saját gépén, az ocsmány nagy belassulásokat okoz a hálózatban, legalábbis nálam. Na most ez azért érdekes mert ha másik 3 gépen 15 videot elindítok egyszerre, akkor sem történik ilyen, csak akkor ha az ő gépén csinál valamit. Vadiúj frissen húzott win7 után is ugyanezt tapasztaltuk.
Net pedig 30/5-ös netmánia L szal ezzel nem kéne para legyen.
Ha van vkinek vmi tippje, köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged