- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
stopperos
üzenetére
Köszönöm a segítséget hétfőn nekiállok buherálni. Az lenne a kérdésem hogy ez az Ipflood mit csinál? A Cisco-t használjuk routernak, de nagyon gyenge a jel és állandóan megszakad, nekem maximumon van a jelem de az én munkaeszközöm a legújabb, N-es wifivel a kollégáké csak G-s. Úgy szeretném megcsinálni, hogy a Cisco maradjon a router mert rá van kötve két Canon IR szériás nyomtató és félek hogy elszáll a beállításuk mert ha valaki scannel akkor be van állítva, hogy a gépére tölti a scannelt anyagot. De ha minden szakad van bent a cégnél egy WNDR4000 (nekem is ilyen van itthon de mióta megkapta az új szoftver és van benne GEINE azóta szar) és akkor rákötöm azt, beállítom a CISCO-t bridge módba és rákötöm a NETGEAR-t. Még egy kérdésem lenne a reset-eléssel, menet közben reset-eljem le vagy húzzam ki, nyomjam a reset gombot és kapcsoljam áram alá és tartsam 5 sec-ig (ez lehet hülye kérdés de volt már annyi reset-elési procedúrám és egyszer ez máskor pedig az működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő