Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuta1975
tag
Tűzfalnál betettem a kivételek közé, bár sehol nem volt blokkolva! nem segített. Mappa védelem részt nem találom, mindenhol végig néztem.
A vicc ha teljesen leállítom kikapcsolom a comodot, akkor sem megy a Valorant, csak ha letörlöm. Akkor megy rendesen. 1 évig játszottam vele, semmit nem állogattam. Feltelepítettem és ment. márciusi frissítés óta meg k.o. -
tuta1975
tag
Az elszigetelőben találom ezeket a beállításokat?
-
tuta1975
tag
kép
-
tuta1975
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nagyon régóta használom a comodot, viszont most problémám lett vele. Március óta nem tudom elindítani a Valorant játékot.hetekig leveleztem a supportal, de nem mentük semmire, mire a neten találtam egy fórumot ahol, azt írta az egyik felhasználó, hogy nála a comodo okozta a problémát, és csak úgy tudta orvosolni, hogy letörölte a valorantot, comodot, majd újratelepítés valorant és működik. Hát gondolom megpróbálom, és lás csodát a játék gyönyörűen elindult. Na mondom akkor jöhet vissza a comodo is. Letöltöttem a legújabb telepítőt, felraktam, és puff, játék k.o.. ugyanaz a hiba, ne megy, valamiért blokkolja. Az összes létező beállítást megnéztem a mit találtam, sehol nem találok rá blokkolást!
Segítesetek!
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest