- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
blattida #9311 üzenetére
Így próbáltam először én is, akkor nem sikerült, de szerintem most jó. Meg most vettem észre, hogy a comodo-ban csak úgy lehet megadni az ip-t, hogy 4x3 karakter, nekem meg az egyik pl: így néz ki: 209.197.29.0. A comodo meg így írja be: 209.197.029.000. Gondolom a végén nem számít, de a 29-nél ez számít valamit vagy nem?
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy tudok bizonyos IP-tartományokat blokkolni a tűzfalban? Találtam egy leírást, úgy csináltam ahogy írta, de ha cmd-ben ping-gel ellenőrzöm az IP-t, akkor simán mér, nem írja, hogy blokkolva volna. Öcsémnek kéne játékhoz, konkrétan Counter Strike: Global Offensive-hez, mert le akarja tiltani ezeket az IP-ket, hogy itt ne keressen szervereket. (ha ez számít valamit) -
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy felraktam a Comodo Firewall-t, de valamiért nem indul el a win betöltődésekor. Feladatkezelő-Folyamatok alatt van egy "COMODO Internet Security",de a widget, meg a tálcán lévő ikon hiányzik. Valami ötlet? Lehet a a rendszerleíróból hiányzik valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest