-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FREE TIBET
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5204 üzenetére
nálam is frissült. 5.3.176757.1236
-
FREE TIBET
csendes tag
nagyon frankó a KillSwitch,1 hetes problémámat 1 pillanat alatt megoldotta.az a történet hogy a levelező proramom (incredimail) az utóbbi 1 hétben úgy indult hogy egyszerre kb 10 exe.fájl futott 1 percen keresztül,a proci 100%-on futott,a ventillátorról vetem észre hogy valami nem frankó.gondoltam elindítom a KillSwitchet,ott mutatta is piros sávban az egyiket,kijelöltem az egyiket törlésre,csak úgy próba képpen,nem tudtam mi lesz,és az összes azonos,és felesleges exét összefogta piros sávban,és kért egy ujraindítást.azóta tökéletesen müködik a levelezőm.már csak az az exe van ott aminek lennie kell,fogalmam sincs mi volt ez de nagyon örülök hogy így megoldotta,főleg hogy azt sem tudtam mit csinálok
-
FREE TIBET
csendes tag
Blattida,szia,hagy kérdezzem már meg,az ipv6 szűréssel mit kell csinálni?Maradjon alapálláson,vagy be kell kapcsolni?köszi.
-
FREE TIBET
csendes tag
Sziasztok.Tudna valaki egy tippet adni hogy a CIS-tűzfalában hol lehet beállítani olyat,hogy a böngészőm ne adjon infót,a gépről stb.Ugyanis a PC FLANK oldalán végeztem egy böngésző tesztet,dragon,és chrome.Mind 2-nél 50%-os eredmény jött ki,próbáltam mindenféle beállítással(amihez mertem nyúlni) ettől többet nem tudtam kihozni belőlük.És azt tanácsolták ott az oldalon hogy a CIS tűzfalában álítsam be hogy ne adjon adatokat a böngésző.Mert jelenleg az op rendszertől kezdve a gép paramétereig mindenről küldi.
-
FREE TIBET
csendes tag
válasz
scott_free #4317 üzenetére
Szia,nálam a CIS 5, óránként frissít,a 4-es kb 3x4x frissült 1 nap ,ez óránként.Tegnap meg kellet szakítanom a netet,mikor ujra csatlakoztattam,1-óra alatt 3x frissült hogy behozza a lemaradást.a beállításoknál,ha bekapcsolod a szövegbuborék kijelzése opciót akkor fogja mutatni,mikor kezdi és mikor fejezi be a frissítést.
-
FREE TIBET
csendes tag
Ok.Köszi.
-
FREE TIBET
csendes tag
Sziasztok.Az érdekelne engem hogy win7-nél ha cis-t használtok,tűzfallal ,vírusirtóval együtt.A defendert és a tűzfalát le kell e kapcsolni a win7-nek.
-
FREE TIBET
csendes tag
Sziasztok.A láthatatlan portoknál,ha kijelölöm a 2.-vagy 3. lehetőséget,és később vissza nézek mindig az első van bejelölve.Ez így normális,attól még az megy amit kijelöltem?Válaszotokat előre is köszönöm.csaba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest