- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkipi
tag
válasz
olivera88 #8236 üzenetére
Hát ez mégse volt olyan jó ötlet.
Felraktam, frissítette magát azt írta, hogy a változások életbe lépéséhez indítsam újra a gépet, megtettem. Azóta nem indul a CIS "cmdhtml.dll" hiánya miatt és még letörölni se tudom mert se a Revo nem látja se a CCleaner eltávolítója -
Szkipi
tag
válasz
King Unique #8234 üzenetére
Üdv.
Sajnos idő hiányában nem nagyon olvasgattam mostanában ezt a topikot ezért inkább kérdezlek benneteket, érdemes már lecserélni a jó öreg és stabil 5.12-őt a 6.2-re??
Win7 64bit alatt sincsenek már gondok? -
Szkipi
tag
Üdv.
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Vettem TP-Link routert és az lenne a kérdésem, hogy a telepítéskor felajánlott (8.26.56.26 és a 156.154.70.22) DNS átjárókat hol kell benne átírni?
A DHCP beállításoknál találtam egyedül olyat, hogy Primary és Secondary DNS, de ott 0-ás értékek vannak végigAmúgy már 2 éve a CIS-t használom eddig teljes elégedettséggel!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest