-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A megváltó
tag
válasz
A megváltó #10788 üzenetére
Megoldódott a probléma, Kasperskit felraktam , meg engedélyeztem , még általam régebben letiltott szolgáltatást, és gondoltam kísérletet teszek és jó lett.
-
A megváltó
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék , mert Comodot használtam, csak a firewall részét.Frissítés után, amit a böngészőből kellett letöltenem, mert a program nem tudta letölteni, feltelepítettem és utána meg nem jó a tűzfal, már mindent próbáltam, újra telepítettem, már vagy 5 ször, használtam a clean toolt is de ígysem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- Tesla topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- CORSAIR K100 AIR
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest