- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #963 üzenetére
És azt is irtam hogy azok tényleg létező virusok és ugyanazt találta meg a 4 virusirtó ugyanazon a neveken mint a comodo,csak a különbség a hogy a comodo töröl nem tudja kiszedni mint amásik 4 a fájlból azokat.
Ezt is irtam hogy leteszteltem,mert volt virusos teszt cdm régen,és arról amikor lemásoltam a gépemre a fájlokat megnéztem egyenként avast nod 32 stb.vel és azok felismerték és kiszedték ezeket a trójai w32et meg mailwarekat,a comodo meg ugyanigy felismerte ezeket amikor rámásolta a winyóra de nem kiszedte hanem törölte őket,ennél egyértelműbb nem tudok lenni. -
frensys
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #963 üzenetére
Nem kell ehhez privi,tonnaszámra van a neten crack oldal,ird be a googleba hogy crack és kidob milliót,na ezeken minden crack fentvan amit keresel.
A másik meg hogy mit irsz itt most hogy a CIS nem vélte virusosnak ezt nem értem ki irt ilyet?ÉN azt irtam idáig hogy amit virust talált azt mind megtalálta a másik 4 virusirtó is de nem a fájlt törölte hanem a virust szedte ki belőle,amire meg te gondolsz az meg a kémprogramvédelem amit irtam,hogy a spyware doctor talált rengeteget amit a comodo meg átengedett pár nap alatt.
A fentiekben értelmesen leirtam mindent,nem értem nagyon amit irsz.
bocs
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest