-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #963 üzenetére
És azt is irtam hogy azok tényleg létező virusok és ugyanazt találta meg a 4 virusirtó ugyanazon a neveken mint a comodo,csak a különbség a hogy a comodo töröl nem tudja kiszedni mint amásik 4 a fájlból azokat.
Ezt is irtam hogy leteszteltem,mert volt virusos teszt cdm régen,és arról amikor lemásoltam a gépemre a fájlokat megnéztem egyenként avast nod 32 stb.vel és azok felismerték és kiszedték ezeket a trójai w32et meg mailwarekat,a comodo meg ugyanigy felismerte ezeket amikor rámásolta a winyóra de nem kiszedte hanem törölte őket,ennél egyértelműbb nem tudok lenni. -
frensys
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #963 üzenetére
Nem kell ehhez privi,tonnaszámra van a neten crack oldal,ird be a googleba hogy crack és kidob milliót,na ezeken minden crack fentvan amit keresel.
A másik meg hogy mit irsz itt most hogy a CIS nem vélte virusosnak ezt nem értem ki irt ilyet?ÉN azt irtam idáig hogy amit virust talált azt mind megtalálta a másik 4 virusirtó is de nem a fájlt törölte hanem a virust szedte ki belőle,amire meg te gondolsz az meg a kémprogramvédelem amit irtam,hogy a spyware doctor talált rengeteget amit a comodo meg átengedett pár nap alatt.
A fentiekben értelmesen leirtam mindent,nem értem nagyon amit irsz.
bocs
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest