- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #9386 üzenetére
Sosem használtam az SB-t, ezután sem akarom. Had én döntsem el, hogy használom avagy sem, mint ahogy korábbi változatokban lehetett is(és nem nyavalygott a műveleti központ sem). Arról nem is beszélve, hogy mire kilőnéd az SB-t, addigra vagy 10-12 alkalmazást bevág oda, ezek közt meg 4-5 OS-hez szorosan kötődő fájl is van, de van olyan is, amit ezen felül is illene ismernie, pl AMD Catalyst fájlok stb.
A műveleti központ nyavalygása az abban az állapotban van, ahogy a képen linkeltem a CIS-t (telepítés után alapállapot az IS konfig, majd ezt egyből átteszem Proaktívra, restart-ot kér, majd ezt követően már kész is az Office (2013 legalábbis).
Próbáltam már kikapcsolni/állítgatni stb "mindent", proaktív konfig esetén nem jártam sikerrel (mint írtam, IS konfig-nál nem is jelentkezik az Office hiba)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces videók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged