- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
Az általános beállításokon belül az 1. Felhasználói felületen Lődd ki a pipákat. Én a tanácsok mutatását és a hang lejátszását riasztáskor meghagytam. A többi elől kivettem a pipát. Amúgy szokott felugrani ablak, de ritkán. Gondolom, mivel free, ezt el kell viselni, de nem volt eddig sem vészes nekem ezekkel a beállításokkal.
Az a "fej" szerintem a privdog lesz. (ha kékes színü) Bővítmény a böngészőkhöz, letilt, blokkol káros/ártó dolgokat pl. google analytics, stb. Én is most tettem fel.
_________________________________________________________________Ma tettem fel egy jó takaritás után a mostani 7-est. Eddig jól muzsikál, kicsit többet kérdezett nekem, mint a 6-os. Egyből proaktívra állítottam és bekapcslva hagytam a viruscopot is.
Tűzfal: Egyénin van A riaztási freq.: közepes
HIPS: Bizt. mód
Homokozó: Részben korl. mód
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest