-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Ha valaki kitesz ilyen jellegű videókat és ráadásul még a Comodo-hoz is köze van, akkor pláne nem lehet semennyire sem elfogult
2. Kiállni valamiért meg elfogultnak lenni, az két teljesen különböző dolog
3. Sajnos sok ember elhiszi, amit lát, a részletekre nem figyel, nevezetesen meg van rendesen kozmetikázva. Mire alapozom ezt? Hát arra, hogy annak idején, amikor tesztelte a KIS2011-et és nagyon rossz eredmény született(amit természetesen elfogadtam, ezzel nincs gond), akkor rászántam az időt, a videó alapján kiírogattam a linkeket, amit a KIS2011-hez használt, meg amit az akkori CIS teszteléséhez.
(Tényleg nem volt kis idő, mert kiégtek a szemeim, mire a linkeket el tudtam valahogy olvasni a videón) Nos#KIS 2011 minden linket fogott(legtöbbet még megnyitni sem engedte, nem hogy letölteni), amit a CIS teszteléséhez használt (nem mellesleg legalább 2x annyi linkel tesztelte a KIS-t, mint a CIS-t)
#CIS-re rászabadítottam a KIS2011-hez használt linkjeit, ugyanúgy számos fertőzést bekapott, többet...
Innentől számomra felejtősek a tesztjei. Fogadni mernék, ha most valaki venné a fáradságot, és a mostani CIS 5.3-as tesztjéből kiírogatná a linkeket, akkor jelen pillanatban bármely ismert kergető ugyanolyan eredményt produkálna, mint a CIS (vagy mindet fognák), de nem lenne szignifikáns különbség
Még1x mondom: Ez a HSZ nem a Comodo terméke ellen szól, vagy a Kasperky fényezéséről, pusztán egy emberkének a tesztjeiről, aki nem csak elfogult, de még meg is vezeti az embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged