Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #3090 üzenetére
Nem akarok tetszelegni az "ÉN megmondtam + szerepkörében de már a 3015-ös HSZ emben elöre leírtam, hogy ezek várhatóak..Mindenki meg akart gyözni arról, hogy milyen jó ez a sandbox meg egyebek de az az igazság, hogy amióta kijött a 4-es verze a progi csak egyre rosszabb roszabb és roszabb....
Egyszerüen hihetetlen amit müvelnek már az is gyanus volt, hogy nagy hirtelen premium lett belöle sajnálom de én ezt a vackot nem fogom soha többet felrakni..Sandboxoljon az akinek nincs jobb dolga..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Matematika topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest