Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz vante #2541 üzenetére

Elnézést akkor tisztáznám a dolgot NEKEM CSAK A LEAK TESZT-el van bajom de azzal igen sok... ;]

a legföbb bajom talán ami MELIH-nek az AV tesztekkel..mikor megkérdezték Töle miért is nem szerepel a Comodo mondjuk a VB100 teszteken vagy az AV corperatives tesztjein és akkor valami olyamsit mondott / Nem biztos hogy pontosan így de nem emlékszem rá már teljes bizonyossággal :D :D / , hogy azok a tesztek nem egységesek és prezentálják megfelelöen hogy mit is tud VALÓJÁBAN a Comodo AV -je..Itt is valami ilyesmit érzek, mert pl ha csak aWIN7-en futtatom aLEAK tesztet mindenféle védelem nélkül ugy is elér 150 pontot DE ha pl fennt van a CIs és mondjuk elkezdem állígatni , mert teszem fel fingom nincs hozzá akkor lehet akár 20 pontot is elérni a Leak teszten....

na most akkor mitöl olyan szuper és hiteles egy ilyen LEAK teszt ???? ha csunyán akarnék fogalmazni akkor ..................... :D :D :D :D

Azért írkáltam és próbáltam valahogy megfogalmazni ha már csinálnak valami tesztet akkor az a teszt ZÁRJA ki az USERT mint hibaforrást és akkor talán HITELES lehet mondjuk ez a LEAK teszt is....

ha visszaolvasol kommenteket nagyon sok olyan emberke írt ide teljesen megijedveés jogosan feltéve a kérdést hogy jaj most ennyi meg annyit értem el a LEAK teszten most akkor védett a gépem ?? vagy nem ????? teljesen be voltak rezelve mert ugye fogalmuk sincs hogy most akkor Mi van..

Ezért írtam, hogy nem lett volna egyszerübb az hogy tudják, hogy ezek a sebezhetöségek amiket a LEAK teszt vizsgál a CIS alaból tiltsa ????? Akkor már ennyivel biztonságosabb a gép mint ahogy Stealth port Wizzarddal is ha megcsináljuk akkor elméletileg ha jól tudom az internet felöl láthatatlanok a portok vagy mi....a szösz....

De ettöl függetlenül ugye az USER a legföbb hibaforrás és képtelenség olyan mértékbe automatizálni bármilyen folyamatot amiböl teljesen ki lehetne Zárni a leggyengébb láncszemet vagy is ENGEM ;] ;] ;] a felhasználót......

Új hozzászólás Aktív témák