-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Elnézést akkor tisztáznám a dolgot NEKEM CSAK A LEAK TESZT-el van bajom de azzal igen sok...
a legföbb bajom talán ami MELIH-nek az AV tesztekkel..mikor megkérdezték Töle miért is nem szerepel a Comodo mondjuk a VB100 teszteken vagy az AV corperatives tesztjein és akkor valami olyamsit mondott / Nem biztos hogy pontosan így de nem emlékszem rá már teljes bizonyossággal
/ , hogy azok a tesztek nem egységesek és prezentálják megfelelöen hogy mit is tud VALÓJÁBAN a Comodo AV -je..Itt is valami ilyesmit érzek, mert pl ha csak aWIN7-en futtatom aLEAK tesztet mindenféle védelem nélkül ugy is elér 150 pontot DE ha pl fennt van a CIs és mondjuk elkezdem állígatni , mert teszem fel fingom nincs hozzá akkor lehet akár 20 pontot is elérni a Leak teszten....
na most akkor mitöl olyan szuper és hiteles egy ilyen LEAK teszt ???? ha csunyán akarnék fogalmazni akkor .....................
Azért írkáltam és próbáltam valahogy megfogalmazni ha már csinálnak valami tesztet akkor az a teszt ZÁRJA ki az USERT mint hibaforrást és akkor talán HITELES lehet mondjuk ez a LEAK teszt is....
ha visszaolvasol kommenteket nagyon sok olyan emberke írt ide teljesen megijedveés jogosan feltéve a kérdést hogy jaj most ennyi meg annyit értem el a LEAK teszten most akkor védett a gépem ?? vagy nem ????? teljesen be voltak rezelve mert ugye fogalmuk sincs hogy most akkor Mi van..
Ezért írtam, hogy nem lett volna egyszerübb az hogy tudják, hogy ezek a sebezhetöségek amiket a LEAK teszt vizsgál a CIS alaból tiltsa ????? Akkor már ennyivel biztonságosabb a gép mint ahogy Stealth port Wizzarddal is ha megcsináljuk akkor elméletileg ha jól tudom az internet felöl láthatatlanok a portok vagy mi....a szösz....
De ettöl függetlenül ugye az USER a legföbb hibaforrás és képtelenség olyan mértékbe automatizálni bármilyen folyamatot amiböl teljesen ki lehetne Zárni a leggyengébb láncszemet vagy is ENGEM
a felhasználót......
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged