Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
blattida
üzenetére
Ha te úgy tudod akkor biztosan úgy is van.
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.
Akkor kezdő kérdéseim:
1. Van-e benne spyware védelem (vagy ehhez külön progi kell)? A honlapon csak az AV-t és a tűzfalat említik.
2. Tudja-e beavatkozás nélkül frissíteni magát?
3. Mennyire nehéz konfigurálni/esetleg van-e benne valami "auto" mód hogy csak akkor kérdezzen ha nagyon muszáj? (Szerveren lenne és nem akarok mindig rohangálni...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple Watch
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.