- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
35 évig volt szofi, benne pár hónap pirosmarlb. utóbbi nem itthon. Beteg lettem a télen, eltiltás nem volt, csak az altatás miatt kérték hagyjam abba kb. 2 héttel a műtét előtt. Még előző este is volt 1 utolsó. Aztán 2x majdnem megfulladtam a beteg ágyon a saját nyálamban, mert nem tudtam köhögni. Megjegyzem nem a tüdőmmel volt gond és eddig sem köpködtem, köhögtem. Volt nálam cig de egyszerűen nem kívántam.3 hét után hazaértem és a pincébe ahol van kis műhely tv.net. stb. és tisztaság, megkérdeztem a nejem mi ez a rohadt büdös bagószag
. Április volt az a szép idő és kiballagtam a teraszra. És akkor jött a megszokás, kívántam a cigit. De nem a nikotint!. Telefon keresztlányomnak, e-cigit ide
, próba, siker. Még mindíg kórházba kell járnom, ahol tilos
a füstölés de érzem a klotyón, 1-2 betegek által nem látogatott helységből kiáramlani a büdös füstöt. Na ez a szemétség. Igen, tudom a feeling mindig vissza fog húzni az igazi felé. Emlékszem a C-64-es korszakban azt kérdezte az osztrák határőr szigarett, drink?.Utolértük őket, itthon akinek ennivaló sincs az még mindig dohányzik. Van még pár évem, valahogy ez az abbahagyás eddig bejött, anyagilag százszor jobb, az e-cigi már behozta az árát, lé meg ezután is lesz bele. De már az sem lóg mindig a nyakamban És nagyon jól leírta mephi666, értelmezze mindenki, tömör, igaz, valóság, nekünk szól 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Április volt az a szép idő és kiballagtam a teraszra. És akkor jött a megszokás, kívántam a cigit. De nem a nikotint!. Telefon keresztlányomnak, e-cigit ide
, próba, siker. Még mindíg kórházba kell járnom, ahol tilos
a füstölés de érzem a klotyón, 1-2 betegek által nem látogatott helységből kiáramlani a büdös füstöt. Na ez a szemétség. Igen, tudom a feeling mindig vissza fog húzni az igazi felé. Emlékszem a C-64-es korszakban azt kérdezte az osztrák határőr szigarett, drink?.Utolértük őket, itthon akinek ennivaló sincs az még mindig dohányzik. Van még pár évem, valahogy ez az abbahagyás eddig bejött, anyagilag százszor jobb, az e-cigi már behozta az árát, lé meg ezután is lesz bele. De már az sem lóg mindig a nyakamban És nagyon jól leírta