- LED / LCD TV topik
- ZIDOO médialejátszók
- Videós, mozgóképes topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red_Bull
aktív tag
2025. október 14-én lejár a Windows 10 operációs rendszer biztonsági támogatása, így adott a kérdés, hogy mit tegyünk az olyan, viszonylag régebbi számítógépekkel, amik már nem kompatibilisek a Windows 11 rendszerkövetelményeivel?
Rufussal egy kattintás, és olyan Win11 telepítőt csinál ami felmegy régi, TPM nélküli gépekre, a dolog nem is illegális tudtommal,ha amúgy legális az oprendszert,szóval én nem értem az ezen való problémázást... Ráadásul szvsz a Win11 teljesen barátságos és kedvelhető oprendszer, Win10 után nagyon kellemes csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Előszó 2025. október 14-én lejár a Windows 10 operációs rendszer biztonsági támogatása, így adott a kérdés, hogy mit...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Ryzen 7 CPU-k
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest