Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
baleee89
üzenetére
szia,
koszi a valaszt, az a baj, hogy csak onmagaban az "elvileg" szo irtozatosan tonkrevagja az egeszet.
De ettol, a fentiektol teljesen fuggetlenul is, mivel ahogy irtam, a garancia az elsodleges, ezert olyan forrast keresek, ami vasarlas utan 1 hettel nem szunik meg, aminek van olyan anyagi hattere, hogy hajlando abbol befektetni egy uzlethelyiseg berlesebe, annak bebutorozasaba, ezzel valamennyire mutatva, hogy hosszabb tavra tervez, ami ha megszunt, azt torvenyileg szamon lehet kerni, rajta a ka'romat be lehet hajtani. Tehat kifejezetten nem egy maganembert. Mert ennyi erovel feladhatnek egy hirdetest, mittomen a craigslisten, hogy valaki vegyen nekem es kuldje el. Vagy rendelhetnem kozvetlen az amazonrol. Ha ez a hirdeto nem maganember, akkor kerlek linkeljetek a weboldalat, koszonom.
-
gproject
aktív tag
válasz
baleee89
üzenetére
nem volt meg szerencsem tegras chromebookhoz
eloiteleteim voltak vele, meg korabban be is jott a celeron, igy maradtam annal
viszont egy bo honapja vettem egy nvidia shield tv-t amiben k1 van es nagyon jol mukodik minden(jatekok, tobb tucat megnyitott chrome lappal sincs gond)torrent
en ezt hasznalom -amikor a halozatom engedi a torrentet- es nagyon jol mukodik, igaz fizetni kellett erte, de megertemas
mar sok helyen olvastam, hogy hamarosan elerhetoek/kompaibilisek lesznek az android appok nagy resze a chrome os-szel...
ezert ha valaki meg csak most gondolkozik chromebook vasarlasban, akkor azt javasolnam mindenkeppen touchscreenes eszkozt szerezzen be, mert kesobb nagyon jol johet
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Battlefield 6
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
köszi,megkeresem -végül a Remix OS-t tettem fel, az ment simán winyóra is, nem kell mindig a mobilneten lógni - android alapú OS.