Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
Aktív témák
-
gg72
veterán
Kösz a segítséget, az előbb meg is rendeltem! Végül is én fogok kimenni érte, a jövő héten pedig beszámolok a tapasztalataimról, remélem pozitívak lesznek! :P
-
petyax
aktív tag
Hát nekem nagyon tetszik! Igaz, hogy 30, de van benne egy 380w-os minőségi táp és egy 12cm-es házhűtő venti, ami még 29 fokos szobában is lehűti a házat.
És nagyon halk az egész. Ezelőtt codegen házam volt, de amikor ezt bekapcsoltam először azt hittem, hogy nem is működik (olyan csendes volt) :)
Mint írtam a winchesterek is gumialátéten fekszenek, így nem kerregnek.
A ház szerelése is kész öröm :))
És még szép is! Csillogó, fekete metál fényezésű.
Nekem nagyon bejött. -
gg72
veterán
Ejha! Most nézem a német amazon.de oldalon, hogy árulnak Sonata házat 119 €-ért (30e Ft), ennyiért nagyon meg kellene venni, szerintem. Ráadásul most lenne is valaki, aki a jövő héten el tudná hozni. Valóban ennyire pöpec ez a ház? Gyorsan kellene döntenem, mert még ma meg kellene rendelnem, hogy odaérjen az ismerőshöz. :F
-
gg72
veterán
30e-nél többet nem akarok kiadni a házra, de kétségkívül vonzó a Sonata, már ezt is nézegettem. Találtam egy tesztet, ahol azonban a 3700BQE-t még jobbnak is hozták ki:
http://www.silentpcreview.com/article116-page4.html
Ellenben valaki azt írta itt a prohardver-en, hogy ő egy CT midi dragon-t cserélt le egy Antec 3700-re, és ég és föld a különbdég, a CT-javára...
http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48989&arc=f -
petyax
aktív tag
Szerintem vegyél egy Antec Sonatat. Az úgy jó ahogy van :))
A hozzá adott 12cm-es házhűtővel még kánikulában is jó a hűtése. 380W-os minőségi táp. Na és a Fan Only (nagyon halkak a rákötött ventik).
Ja és egy nagyon jó hangszigetelő házról van szó. A winchestereket is gumialátétre kell rögzíteni, így nem is hallani ha tölt. -
gg72
veterán
Sziasztok! Én is választás előtt állok, a jelöltek:
Chieftec Dragon Midi DG-01BDU
Antec SLK3700-BQE
A CT-hez egy 300W-os tápot adnak, így gondoltam inkább csak a házat veszem meg, hozzá egy CT360D CT tápot (360W, aktív PFC, dupla ventilátor). Így a kettő együtt kb. 28e Ft (ez 3e-rel több a 300W-os variációnal), gondolom megéri. Kérdés: ez a duplaventis táp jó ebbe a midi házba? A házba vennék még egy 9cm-es Coolink CF09YB ventit, ill. egy 8cm-es COOLER MASTER DAF-B82 rendszerhűtőt. Az egész így kb. 30e Ft lenne, pont ugyanannyi, mint az Antec ház, amiben 350W-os táp és egy 12cm-es venti figyel.
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Melyik a halkabb? Kinézetre nekem a CT jobban bejön, az Antec állítólag elég szűk belül és a ház nem annyira stabil, mint a CT. A következő konfigot tenném bele: Asus A7-V333X, AMD 2500+, Ati 8500, 2 HDD, 1DVDROM, 1DVDRW, 2 venti.
Kösz a válaszokat! :) -
törölt tag
Sziasztok !!!
Mennyibe kerülnek ezek a házak és hány wattos táppal vannak szerelve?
Az Antec SX-1040BII és a Chieftec Dragon?
[Szerkesztve] -
_mt_
csendes tag
-
_mt_
csendes tag
Egyre inkább a Dragon nagytoronnyal szemezgetek... (nem megalománia, csak rohadt jól néz ki...) :DD Bár a BX03BBB-s ház se rossz.
Mihelyt kiderítem hogy áll-é vagy fekszik benne a táp megyek megvenni... :)) -
bigsee
addikt
válasz
Satan-Claus
üzenetére
... és fekete színe van!
-
Satan-Claus
senior tag
Antec-ben van plexi oldallap nélküli változat is: SX-1040BII. U.a., mint a plusview, csak plexi nélkül.
-
_mt_
csendes tag
Dragon nagytoronyban állítva van a táp? :F Képekről nekem ez jött le...
-
_mt_
csendes tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Emlékeim alapján 23kHUF környékén... (3Testőrnél asszem...)
-
_mt_
csendes tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Gondolkoztam a tornyon, de nem valószínű h szükségem lenne rá (most egy Codegen torony van), egy DVD-olvasó meg egy CD-író miatt nem nagyon kell 6db 5.25-ös hely. No meg a midi olcsóbb... :U
-
andorpapa
őstag
A keresőre szabadulj rá, pont ezt a kérdést tárgyaltuk ki ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48989&start=0[/L]), a végeredmény meg az lett, hogy azt vedd, amelyik jobban tetszik, és árban is kedvezőbb, mert a két ház között a porszűrő és a pexi kivételével nincs különbség.
-
_mt_
csendes tag
HaLi!
Keresgéltem elég sokat ezügyben, de nem tudtam dűlőre jutni... :U
Jófajta, megbízható kis házikót vadászok magamnak, de nem tudok dönteni
a Chieftec DX01BDU és az AnTec PlusView 1000 AMG között... :D
Ez utóbbi mellett szól az oldallapi venti-hely és a porszűrő (?), ellenben a plexi
oldallap kifejezetten irritál. A Chieftec meg szép fekete, és olyan ''ránézekésnagyontetszik'' ház. :)
Érdekelne némi vélemény a szerelhetőségükről, kialaításukról, meg mindenfajta egyébről... Ne tartsátok magatokban.
Ja igen. Táp már van.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest