- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Agent Bauer
csendes tag
válasz
Overlocker #1782 üzenetére
Nyíregyháza problémás. Sajnos. A hálózat már így került a UPC-hez, az időjárás függvényében folyamatosan dolgoznak rajta a srácok, hogy lényegében teljes lecserélésre kerülhessen. Sajnos a jelenlegi körülmények között nem tud még elkezdődni a DOCSIS migráció, mert a modemek nem lennének túl boldogok (hidd el, Ti sem), ha minden jól megy tavasszal elkezdődik majd, és akkor lehet örülni.
-
Trak
addikt
válasz
Overlocker #1784 üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy ez itt a prohardver fórum, nem a UPC honlapja... ide hiába írod a panaszodat, próbálkozz az illetékeseknél.
Itt sokunknak van chelloja, de nem sokat tehetünk érted. Sok embernél nagyon jól megy, de mint már megbeszéltük lakóhely függő a dolog...
perempe sávkorlát? Az adatforgalmi korlátra gondolsz? Túllépted a 30/60GB-ot ? Ha igen, akkor nem tudsz semmit tenni, ha még nem korlátoztak le, csak nagyon közel vagy, akkor tehetsz ellene. A megoldás: chellohub.
[Szerkesztve] -
Zordkaszás
senior tag
válasz
Olvass ÁSzF-et, sajnos a szerződés szerint nincs garantált minimális sávszélesség
Bővebben: link -
24thmoment
aktív tag
válasz
Overlocker #1784 üzenetére
nekem, és királyul megy!
Jó helyre születni, tudni kell
viccet félretéve, hadd fejezzem ki részvétem. ha én ott laknék ahol te biztos hogy nem chellos lennék!
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
Ez nem a UPC... rossz helyre írsz...
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest