- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- SSD kibeszélő
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Hát, ha beletrafáltam, az nem a hozzáértésemnek, hanem ennek a gigantikus táblázatnak köszönhető, amit talán a smallformfactor.net-en találtam. Ha lementi az ember, akkor nagyon jól szűrhetőek benne a házak és egyéb alaktrészek a megadott paraméterek alapján.
Kikerestem a 80x80x10-es tápventi modot is amit láttam, hátha érdekel. Kép. / Videó. -
Kisgépkezelő
senior tag
Ott tényleg érdemes körülnézni, csak kb. ami van, annak a háromnegyede még az aliexpressnél is ezoterikusabb oldalakról rendelhető be, ahonnét az általam olvasottak alapján nem 100%, hogy meg is érkezik. Meg a Flex ATX tápok a 40mm-es ventijükkel állítólag igen messze vannak a halktól. Láttam olyan modot, hogy ráfaragnak egy 80-as ventit a Flex tápra, csak olyan ház meg aztán végképp alig van amibe belefér a modolt táp. Viszont 12-15L között tényleg van egy nagy rakás olyan mATX ház, amik pont azt tudják mint a nagyobbak, csak pofátlanul kis méretben.
Persze láttam 10L-es ATX-et is. Apró, (de tényleg csak apró) hibája, hogy a riser kitakarta az össes többi PCI-e slotot, úgyhogy lényegében pont ott van vele az ember, mint egy ITX lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Delta Force (2024)
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest