Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz zetor2000 #37 üzenetére
Én sem poénból fizettem elő a YT prémiumra. Ami érdekel, ott megtalálom, akkor nézem meg, amikor akarom, reklám nélkül.
A hagyományos értelemben vett TV nézést már 2003-2004 körül elengedtem. Persze időnként előfordult, hogy az F1-et, vagy egyéb más esemény közvetítését megnéztem, de ritkán. Apám is, nem néz mást már, csak híradót, meg sportot. A többi csatornát el is lehetne távolítani a készülékből...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
Igazából amilyen szinten csökken évről évre a minőségi tartalom, csoda, hogy egyáltalán a klasszikus TV adás mint olyan, még létezik. Kezdve azzal, hogy mióta bejött a kereskedelmi televíziózás, évről évre egyre több reklámot tolnak az ember arcába. De még jó, hogy nem az van, mint az USA-ban, ahol kb. 5-6 percenként van valami megszakítás a műsorban. A sorozatokon, és az ismeretterjesztő műsorokon is jól látszik, hogy hol van az a rész, ahová a pause-t szánják, csak itt nem élnek mindegyikkel, de kivágni a duplikált részt már lusták/nem érdekli őket/nem éri meg vele foglalkozni. Apám szokta mondani, miért nincs olyan csatorna, ahol 0-24-ben reklámot adnak, aztán nézze aki akarja. És végül is igaza van.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
Én 24"-es monitorokat használok, kb. 60cm-ről, és így is forgatnom kell a fejemet, ha egyik sarokból a másikba kell néznem. Bár azt hozzáteszem, hogy a szemüveg is hozzátesz ehhez, mert ha csak a szemem fordítom, akkor torzul/homályos lesz amire nézek (multifokális lencse). Csak nekem max. 2m-ig kell (ez a felső rész), távolabbra teljesen jól látok, TV-hez nem kell. De ott is azt szeretem, ha minimálisan kell a fejemet közben mozgatni, könnyebb a szememmel követni a képet/feliratot.
-
niof
addikt
Jó, persze, de ki az, aki egy 80"-es készüléket 2,5m-ről néz? OK, papíron az az ideális, de azért egy 2 méter átmérőjű képet 2,5m-ről nézni elég nevetséges, és hosszú távon még kényelmetlen is. Én biztos nem akarnám forgatni a fejem filmezés közben, ha egyik sarokból az ellentétes sarokba kellene nézni.
Véleményem szerint egy ekkora böszme TV ideális/kényelmes nézési távolsága inkább olyan 4m körül van valahol.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
Ha ilyen fos, homályos lesz a kép, mint a prezentáción látható, akkor van ám értelme!...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest