Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici

félisten

válasz Vladi #735 üzenetére

Nem is akartam feltenni újabb kernelt, csak benne volt a plus repóban és befrissült. :D Jó láma vagyok. :D

Most ott tartok, hogy kb. minden műxik, ami eddig nem ment, de még nincsenek fent a következők:
    1.) Blender 2.7x - repóban 2.68 van, ami elég régi, ennél újabbat szeretnék.
    Itt vajon gáz az, hogy ha sima install nélküli standalone verziót használok? Az ugye nem tud elrontani semmit, csak nekem kell folyton keresnek az új verziót, nem?

2.) AMD APP SDK, AMDGPU-PRO driver, CodeXL - Ezek tudtommal csak az AMD oldaláról szerezhetőek be, nem okoztak gondot eddig sem.

3.) Eclipse - itt jó lenne minél újabb, úgyhogy itt kellene találnom egy jó repót, vagy valami módot arra, hogy frissüljön is.

4.) Netbeans - nem olyan fontos, de ez is csak netről telepíthető tudtommal. Csak akkor teszem fel, ha nem okoz gondot.

5.) Android Studio - mostanában nem fog kelleni, de később szükségem lesz rá. Sosem próbáltam még CentOS-en, munkában windows-on használom.

Esténként lesz időm foglalkozni a rendszerrel. Ma az AMD-s cuccokat akarom feltenni, és meg akarom keresni a megoldást az Eclipse telepítésre. A többi ráér.

Egyébként köszi szépen a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák