Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Kedves Vladi!
Sejtetem,hogy te fogsz jelentkezni
már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a SuliX 8 erre épül.Hogy hogyan telepítettem nem linux guru módon
innen letöltöttem és kitömörítettem a utána beléptem a kitömörített mappába majd kiadtam ./install parancsot pár y és szóköz lenyomása után fel is települt az opt mappába és ott pt mappába beléptem majd kiadta terminálba packettracer látszólag elindul de mégsem.Hát ennyit tudtam csinálni nagyon szépen megköszönöm ha megnéznéd mi a gond.Üdv: qwertly
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a