-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Kedves Vladi!
Sejtetem,hogy te fogsz jelentkezni
már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a SuliX 8 erre épül.Hogy hogyan telepítettem nem linux guru módon
innen letöltöttem és kitömörítettem a utána beléptem a kitömörített mappába majd kiadtam ./install parancsot pár y és szóköz lenyomása után fel is települt az opt mappába és ott pt mappába beléptem majd kiadta terminálba packettracer látszólag elindul de mégsem.Hát ennyit tudtam csinálni nagyon szépen megköszönöm ha megnéznéd mi a gond.Üdv: qwertly
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a