Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv mindenkinek!
Az lenne a nem is annyira gondom, csupán kérdésem, hogy nekem van egy Celeron 2.0Ghz-es procim, amit egyszer kiszereltem, de a teteje hozzá volt ragasztva a hűtőbordához, míg az alja oda szorúlt a foglalatba. Azt kikötöm, hogy nem téptem, mert miután leszedtem a rögzítő csavarokat a bordánál, az magátol kiengedett. A problémám, hogy a proci teteje, lejött. Tudjátok az a kis fém lap, amire ráírják a gyártót, stb... A procit vissza rakva, teljesen jól működik, immár két darabban. Semmivel nem változott a teljesítmény. A kérdésem lényege, hogy ehhez mit szóltok, és hogy ez az esemény mennyire rövidíthette meg az élettartamár?/Ajánlatos-e cserélni?/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest