Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Tegnap mégegyszer átnéztem a kedves bios-mat, s sikerült beállítanom. Fsb-t 125-re raktam, így az AGP/PCI freki is igen megemelkedett. Én láma azt hittem ha világos kéken jelezz nem aktív, de amikor entereztem rá engedte, hogy fel vagy le állítsam a frekit. Így visszaraktam 66/33-ra s lőn csoda minden klappolt. A ramjaim 333-sak ezért úgy gondolom, hogy többet nem nagyon bír, hisz 125fsb ram clock 333mhz. Vagy azért ez is mehet följebb. Eme emelés által az everestben memória olvasásra több mint 400mb/s írásra 200mb/s emelkedést sikerült elérni. Ramok elérési idejét is állítottam ennek eredménye 20mb/s olvasásra írásra 10mb/s. -
Frank83
csendes tag
válasz
Zethepolee
üzenetére
Igen, stabil is, 17*125-ös fsb-n!
130-on már nem megy abszolút! -
Demented666
csendes tag
Thx!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest