Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Tegnap mégegyszer átnéztem a kedves bios-mat, s sikerült beállítanom. Fsb-t 125-re raktam, így az AGP/PCI freki is igen megemelkedett. Én láma azt hittem ha világos kéken jelezz nem aktív, de amikor entereztem rá engedte, hogy fel vagy le állítsam a frekit. Így visszaraktam 66/33-ra s lőn csoda minden klappolt. A ramjaim 333-sak ezért úgy gondolom, hogy többet nem nagyon bír, hisz 125fsb ram clock 333mhz. Vagy azért ez is mehet följebb. Eme emelés által az everestben memória olvasásra több mint 400mb/s írásra 200mb/s emelkedést sikerült elérni. Ramok elérési idejét is állítottam ennek eredménye 20mb/s olvasásra írásra 10mb/s. -
Frank83
csendes tag
válasz
Zethepolee
üzenetére
Igen, stabil is, 17*125-ös fsb-n!
130-on már nem megy abszolút! -
Demented666
csendes tag
Thx!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Powerbank topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest