Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows NT
tag
Inkább 3.06 vagy 3.2-es cerkát vegyél, de te tudod.
Más!
Én rakok össze gépeket és azért nem aláznám le a prescott celeronokat jó procik ezek már valóban az NW és willamate sz@rt sem ért gyenge mint egy harmat, de szerintem a prescott magos cerkák rettentő nagy áttörést hoztak mert nem mindenki tud drága procit venni nemrég a köv. konfigot raktam össze:
Gigabyte 915 alplap LGA 775
3 GHZ-es cerka
2X512 MB Kingmax
Gigabyte NVidia 6600-as kari PCI Express
S-ATA 120 GB vinyó
nagyvonalakban írtam le persze DVD író jól emlékszem Piooner stb.
A lényeg én inkább a jobb minőségű hardvereket részesítem előnyben, mert sok szervizben/üzletben a nonames alaplapokat rakják be persze ez is üzleti szempontból van csak, hogy 64 bites az övé, én igyekszem a jót és nem rontom a hírnevem rosszabb minőségű dolgokkal és így is kb 135-re jött ki a konfig na peresze a 15 éves fiú játékra is használja és nagyon megvan elégedve vele.
Az biztos, ha 40-50-ért veszek bele procit jól megdobta volna az árát és lehet, hogy nem is lett volna munkám.
Ezt csak azért írtam, hogy lássátok nem mindenki tud drága procit megfizetni és szerintem a szoftverek az XP-n kivül úgyis csak egy szálon futnak és cerkával nem sokat vesztesz mert, ha veszel komolyabbat akkor vagy eladod vagy max tartalék és hátha egyszer ismerős lesz akinek kell viszont egy nem cerka nagy bukta. -
Windows NT
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az a baj, hogy a 3.2-es cerkát már megrendeltem, de most megnéztem és láttam, hogy van 3.2-es 800 FSB 512 kb cache mert ha lenne akkor inkább erre modosítanám mert 27600 az ára csak nem tudom, hogy HT-s e vagy sem? de azthem nem számít sokat mert úgyse használjá ki a progik. Szerinted milyen?
-
Windows NT
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszi a választ, de húzni nem merem. inkább menjen 2.8-on
-
Windows NT
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Van tőle jobb is de én is ilyeneket tettem be a gépekbe amiket összeraktam, szerintem jó az asrock most felkapott nonames márka attól ez király de mondom van jobb is tőle.
Szerintem jól rársz vele, nekem gigabyte van 865 az 3.4- ig viszi a procikat.
A tuningot nem ismerem mert én nem tuningolok inkább azt vallom akkor el kell adni és jobbat venni helyette pl: procit -
Windows NT
tag
Vennék egy Celeron D 350 azaz 3.2 GHz-es prockót a kérdésem a köv. lenne EO vagy G1 vagy DO steppingeset vegyek melyikkel járok jól, tudna e valaki küldeni mailemre AIDA tesztet (riportot) és ha valaki rendelkezik a köv. memóriákkal DDR 400-as dulban mert érdekelne memória írás/olvasás is (mem időzítés nem érdekes az tök mindegy milyen) csak az írás olvasás és a proci adatok érdekelnek.
Segítséget előre is köszönöm: Üdv: Windows NT
U.I itt hírdetek egy 3 GHz-es 800 FSB st. procit memóriákkal ?mennyiért lehetne őket adni a memeket bővítés miatt adom el 2X512 MB szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest